Kladionica Betadria

Informacije o Betadria kladionici:

Betadria je ovlašćena kladioničarska kompanija sa sedištem u Velikoj Britaniji. Betadria kladionica je u vlasništvu Betadria Online SRL kompanije i pruža svoje usluge na internetu od 2009. godine. Kompanija Betadria online ima veliki procenat rasta, što omogućava da ponuda postaje sve raznovrsnija. Njihova politika jeste baziranje na područje Balkana.

Betadria nudi mogućnost sportskog klađenja i klađenja kao način života (life-style). Osim toga kompanija vodi inovativnu politiku radi proširenja ponude u budućnosti. Sigurnost korisnika je na najvećem mogućem nivou. Sa Betadriom se možete kladiti u bilo koje doba, dakle 24h na dan. Veliki broj sportova, liga, i načina opklada.

Betadria apsolutno ne zaostaje za najvećim online kladionicama što se tiče ponude mečeva za klađenje, osim fudbala tu su i ostali sportovi čija je ponuda zaista fenomenalna. Betadria je posebno poznata po tome što u svojoj ponudi ima niže rangove fudbalskih liga, tipa engleska 6 liga sever. Ono što Betadria ima u ponudi a nemaju ostale online kladionice je ponuda klađenja za neke lige koje velike online kladionice nikad ne bi stavile u svoju ponudu, a to su Bosanska druga liga, Hrvatska treća liga itd.

Kladionica Betadria u ponudi ima i kazino. Kladionica je prevedena na preko 30 jezika a među njima su i hrvatski, makedonski i bosanski jezik! Korisnička podrška dostupna je preko e-maila.

 

Kako otvoriti račun na Betadria kladionici?

Otvaranje računa je vrlo jednostavno i brzo. Nakon što odaberete jezik na naslovnoj stranici. Registraciju počinjete tako što kliknete na "Registrujte se!" u gornjem desnom uglu. Nakon toga popunite obrazac i potvrdite vašu registraciju putem linka koji će vam doći na e-mail koji ste koristili pri registraciji. Nakon toga možete početi sa klađenjem.

 

Kako uplatiti novac u Betadria kladionicu?

Kladionica prima debitne kartice (Visa) i kreditne kartice (Visa i MasterCard). Osim uplate sredstava platnim karticama, novac je na nalog Betadrie moguće uplatiti i pomoću Skrill/Moneybookers ili bankovnog transfera. Provizija za uplatu novčanih sredstava platnim karticama iznosi 3-4% Za ostale načine uplate provizije nema. Minimalna uplata je 10€ a maksimalna 500€.

 

Kako isplatiti novac iz Betadria kladionice?

Isplatu možete izvršiti preko preko bankovnog računa ili Skrill/Moneybookers. Nema provizije bez obzira na način isplate. Minimalna isplata je 50€.

 

Ponuda za klađenje Betadria kladionice:

Kladionica Betadria

POSETI BETADRIA

Sportsko Klađenje: U ponudi su sledeći sportovi: fudbal, tenis, košarka, odbojka, rukomet, bejzbol, hokej na ledu, američki fudbal, snooker, pikado, ragbi, boks i drugo. Osim standardnog klađenja na 1, X, 2 i dvoznaka možete se kladiti na under/over, par/nepar, tačan rezultat, hendikep, i druge načine klađenja. Tu je takođe kao standardni deo klađenja - live klađenje. Što se tiče najpopularnijeg sporta za klađenje fudbala, zastupljene su gotovo sve evropske lige, čak i one koje nazivamo malim ligama.

Betadria klаđenje uživo: Kladionica Betadria takođe poseduje platformu za uživo klađenje i zaista se trude da budu u korak za ostalim online kladionicama. Nude veoma bogato klađenje uživo sa solidnim koeficijentima i raznovrsnom sportskom ponudom.

 

KLADIONICA BETADRIA BONUS

Betadria svim novim korisnicima daje 25% bonusa na prvu uplatu. Bonus je sve do 100€. Uplatite, uložite i unovčite svoje sportsko znanje. Pravila za isplatu: 6x uložiti uplaćeni iznos i bonus na sportskoj kladionici na koeficijent 2.00 ili veći u roku od 60 dana.

UZMI BONUS

 

Specifičnosti kladionice:

- Lako pravljenje tiketa i vrlo lako korišćenje kladionice
- Bonus od 10-25% na SVAKOM listiću sa šest ili više parova
- Izuzetno dobra ponuda za lige iz regiona.
- Tehnicka podrška Vam je na raspolaganju ukoliko imate nekih problema.

 

Ostalo:

Kladionica Betadria takođe ima veoma modernu internet stranicu koja je jako praktična za upotrebu. Veoma je jednostavna i pregledna.

 

INFORMACIJE O INTERNET KLADIONICI BETADRIA

Singlovi: Da
Način uplate: Debitne kartice (Visa) i kreditne (Visa i MasterCard), Skrill/Moneybookersili bankovni transfer.
Minimalna uplata: 10€
Maksimalna uplata: 500€ po uplati.
Troškovi uplate: Za uplate karticama iznosi 3-4% Za ostale načine uplate provizije nema.
Način isplate: Skrill/Moneybookers ili bankovni transfer.
Minimalna isplata: 50€
Maksimalna isplata: Nema ograničenja.
Troškovi isplate: Nema provizije.
Minimalna uplata po listiću: 0.50€
Maksimalna uplata po listiću: Nema ograničenja.
Maksimalni dobitak: 10.000€ po listiću.
Valute: EUR.
Jezici: Hrvatski, Bosanski, Makedonski, Engleski, Nemački, Italijanski, Španski, Francuski, Švedski, Turski, Ukrajinski, Vijetnamski, Grčki, Mađarski, Indonežanski, Kineski, Norveški, Poljski, Portugalski, Rumunski, Ruski, Bugarski, Češki, Danski, Finski...
Format kvota: Samo Evropske (decimalne).
Tehnologija zaštite podataka: SSL
Mobilno klađenje: Ne
P2P klađenje: Ne
Online podrška korisnicima: Ne
Ostalo: Na Betadria stranici možete naći pregled kvota.

 

Zaključak:

Betadria nudi bonus od 10-25% na svakom listiću sa šest ili više parova, jednostavnost klađenja bez manipulativnih troškova, klađenje "iz fotelje" od 0-24 svih 365 dana u godini, bogata ponuda velikog broja sportova, loto klađenje, live klađenje na više od 500 događaja nedeljno. Najbolja ponuda za lige iz regiona!!!

 

Kladionica Betadria

POSETI BETADRIA